GSM (+359) 878484068; GSM (+359) 876539518

GSM модул за охрана на   автомобили с известяване и изключване на запалването
GSM
ДИСТАНЦИОННИ УПРАВЛЕНИЯ
ВРАТИ, КЛИМАТИЦИ, РАДИАТОРИ, ГАРАЖНИ ВРАТИ
GSM модул за дистанционно управление на камини, котли, климатици, радиатори, бойлери, печка за баня, осветление или други уреди, чрез SMS или позвъняване без таксуване

Кошница

Пазарска кошница (Shopping Cart)

0 Продукти  - 0.00 лв
Пазарска ви кошница е празна!

GSM модул за охрана на автомобили


Бранд:
Продукт код: GSMMDLOHRAVT1
Наличност: 2 - 3 Days

Цена: 115.00 лв

- или -

GSM МОДУЛ БЛОКИРА ДВИГАТЕЛ ОТ ВАШИЯ GSM АПАРАТ

GSM модул за охрана на вашия автомобил с известяване и изключване на запалването с вашия GSM апарат
Устройството представлява GSM модул с вграден GSM модем и реле за блокиране на двигателя, в което единствено трябва да се постави СИМ карта на някой от мобилните оператори, включително и чуждестранни. Устройството се монтира във вашия автомобил. Чрез него може дистанционно, чрез позвъняване, да се гаси двигателя, да се ползва като паник бутон при нужда и други. GSM модулът се управлява чрез позвъняване от въведени телефонни номера в паметта му. По този начин автомобила може да се наблюдава и гаси от собственика или други оторизирани лица. Телефонните номера, които управляват модула могат да се записват, изтриват и променят във всеки един момент дистанционно, чрез изпращане на команден SMS към модула от собственика на автомобила. Всеки автомобил ще има собствен телефонен GSM номер, чрез който при позвъняване от оторизирани номера от собственика, ще може да се изгаси и блокира двигателя За ползването на GSM модула не е необходимо да се заплащат каквито и да е допълнителни месечни такси, освен таксата за реално извършената комуникация (разговори или SMS) от модула към известяваните телефони, по тарифата на съответния мобилен оператор към който сте си взели SIM карта. Тъй като дистанционното гасене на двигателя е чрез позвъняване, то не струва пари. Има опция при която се забраняват SMS от модула и тогава комуникацията между вашия GSM апарат и модула е напълно безплатна.
От един телефонен номер може да се управляват неопределен брой автомобили!!!

ПОЛУЧАВАТЕ СИСТЕМАТА НАПЪЛНО СВЪРЗАНА И В ДЕЙСТВАЩО СЪСТОЯНИЕ, МОЖЕ ДА Я ПУСНЕТЕ В ДЕЙСТВИЕ ВЕДНАГА И ДА Я ИЗПРОБВАТЕ, ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ НЕЙНАТА ФУНКЦИОНАЛНОСТ.

Няма спецификация за продукта.
Няма мнения за продукта.
Напиши мнение
ЛошПревъзходен
Facebook коментар

НОВИ МОДУЛИ И СИСТЕМИ