GSM (+359) 878484068; GSM (+359) 876539518

GSM модул за охрана на   автомобили с известяване и изключване на запалването
GSM
ДИСТАНЦИОННИ УПРАВЛЕНИЯ
ВРАТИ, КЛИМАТИЦИ, РАДИАТОРИ, ГАРАЖНИ ВРАТИ
GSM модул за дистанционно управление на камини, котли, климатици, радиатори, бойлери, печка за баня, осветление или други уреди, чрез SMS или позвъняване без таксуване

Кошница

Пазарска кошница (Shopping Cart)

0 Продукти  - 0.00 лв
Пазарска ви кошница е празна!

Система от GSM модул и видеорекордер за охрана


Бранд:
Продукт код: SMAGSMVDVR1
Наличност: 2 - 3 Days

Цена: 300.00 лв

- или -

 

Видиорекордерът притежава изходи на реле за управление на GSM модул, който управлява алармена система и безплатно избиране до четири gsm номера при възникнало алармено събитие.

Тази оригинална система от GSM модул и компактен дигитален видеорекордер е перфектно решение за охрана на търговски обекти, офиси, входове, складове, домове, гаражи, магазини, вили и други.

Управлява се локално( чрез бутон, дистанционно управление) и дистанционно чрез изпращане на SMS или чрез позвъняване без таксуване.

Устройството представлява GSM модул с вграден GSM модем и реле за управление на сирена, в което единствено трябва да се постави СИМ карта на някой от мобилните оператори, включително и чуждестранни. За ползването на GSM модула не е необходимо да се заплащат каквито и да е допълнителни месечни такси, освен таксата за реално извършената комуникация (SMS) от модула към известяваните телефони, по тарифа на съответния мобилен оператор, към който сте си взели SIM карта. Тъй като управлението на уреда е чрез позвъняване, то не струва пари. Има опция при която се забраняват SMS от модула и тогава комуникацията между вашия GSM апарат и модула е напълно безплатна.


Системата е изградена и с 4-канален цифров видеорекордер с запис в реално време на четирите канала при висока резолюция D1 (704?576), H.264 компресия и 4 аудио входа. Главното му достойнство е записа в реално време в резолюция D1 (704?576). За по-голямо удобство дигиталният видеорекордер е съвместим с всички видове мобилни устройства (Android; iPhone; Win Mobile; Symbian) и вие може да следите какво става от всяко едно място само през вашия мобилен телефон.Това го прави изключително конкурентен на доста скъпи модели рекордери на други производители. Висококачествена H.264 компресия: Подобрява качеството на видео сигнала при преглед "на живо", запис и преглед през мрежата. Минимизира размера на записания файл, за по дълъг период на запис. Осигурява по-нисък bit rate, за по-бърз трансфер и преглед на файлове през интернет. Видеорекордерът поддържа HDD до 2TB, който е достатъчен за архивиране на записи дълго време назад, а допълнителна екстра са 4-те аудио входа

ПОЛУЧАВАТЕ СИСТЕМАТА НАПЪЛНО СВЪРЗАНА И В ДЕЙСТВАЩО СЪСТОЯНИЕ, МОЖЕ ДА Я ПУСНЕТЕ В ДЕЙСТВИЕ ВЕДНАГА И ДА Я ИЗПРОБВАТЕ, ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ НЕЙНАТА ФУНКЦИОНАЛНОСТ.

Няма спецификация за продукта.
Няма мнения за продукта.
Напиши мнение
ЛошПревъзходен
Facebook коментар

НОВИ МОДУЛИ И СИСТЕМИ