GSM (+359) 878484068; GSM (+359) 876539518

GSM модул за охрана на   автомобили с известяване и изключване на запалването
GSM
ДИСТАНЦИОННИ УПРАВЛЕНИЯ
ВРАТИ, КЛИМАТИЦИ, РАДИАТОРИ, ГАРАЖНИ ВРАТИ
GSM модул за дистанционно управление на камини, котли, климатици, радиатори, бойлери, печка за баня, осветление или други уреди, чрез SMS или позвъняване без таксуване

Кошница

Пазарска кошница (Shopping Cart)

0 Продукти  - 0.00 лв
Пазарска ви кошница е празна!

GSM модул за дистанционно управление на електрическа брава


Бранд:
Продукт код: GSMMDLDIUPRELBRV1
Наличност: 2 - 3 Days

Цена: 110.00 лв

- или -

Цената включва – свързан GSM модул за дистанционно управление с електрическа брава, захранване с акумулатор, доставка, първоначално програмиране с параметри съобразени с желанието на клиента. Цената е за град София, извън града се включват и транспортните разходи.

GSM модулът се използва за управление на електрическа брава (насрещник) чрез GSM апарат.Модулът се използва и за управление на дворна врата с автоматиката на HORMANN. GSM модулът може да се използва и за охрана.

С предлаганата система може да отваряте входната си врата или вратата на гаража и едновременно да охранявате помещенията във вашия дом или офис чрез безплатно позвъняване на вашия GSM апарат, при злоумишлено проникване.

ПОЛУЧАВАТЕ СИСТЕМАТА НАПЪЛНО СВЪРЗАНА И В ДЕЙСТВАЩО СЪСТОЯНИЕ, МОЖЕ ДА Я ПУСНЕТЕ В ДЕЙСТВИЕ ВЕДНАГА И ДА Я ИЗПРОБВАТЕ, ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ НЕЙНАТА ФУНКЦИОНАЛНОСТ.

Няма спецификация за продукта.
Няма мнения за продукта.
Напиши мнение
ЛошПревъзходен
Facebook коментар

НОВИ МОДУЛИ И СИСТЕМИ