GSM (+359) 878484068; GSM (+359) 876539518

GSM модул за охрана на   автомобили с известяване и изключване на запалването
GSM
ДИСТАНЦИОННИ УПРАВЛЕНИЯ
ВРАТИ, КЛИМАТИЦИ, РАДИАТОРИ, ГАРАЖНИ ВРАТИ
GSM модул за дистанционно управление на камини, котли, климатици, радиатори, бойлери, печка за баня, осветление или други уреди, чрез SMS или позвъняване без таксуване

Кошница

Пазарска кошница (Shopping Cart)

0 Продукти  - 0.00 лв
Пазарска ви кошница е празна!

Гласови команди и GSM модул за управление на врати с насрещник


Бранд:
Продукт код: GSM modul s nasreshnik
Наличност: 2 - 3 Days

Цена: 115.00 лв

- или -

GSM модул за управление на гаражни, ролетни врати, бариери и др.

Чрез този GSM модул може да управлявате с гласови команди
термопомпи, гаражни, ролетни врати, бариери, врати с насрещници и др., като използвате смартфони, които имат в менюто си Гласово набиране, по-старите, които нямат, може да използват приложението Voice Dialing, като използвате гласови команди на български език.

 Комплекта включва – опроводен и свързан GSM модул за БЕЗПЛАТНО, дистанционно управление на врати с електрическа брава, първоначално програмиране с параметри съобразени с вашето желание. .В комплекта е включен насрещник, който се управлява директно от GSM модула.Спрете да пълните джобовете си с връзки ключове и дистанционни - всяка сутрин вие излизате с двете най-важни неща - портфейл и телефон. Модулът може да се използва за управление на всякакъв вид врати. Устройството се използва за безплатно управление на електрическа брава чрез GSM апарат. Модулът може да се използва за управление на всякакъв вид врати, пешеходна дворна врата, за управление на дворна врата за автомобили със всякакъв вид автоматика, входни врати на жилищни блокове и други жилищни сгради, както и на отделни апартаменти. ПОЛУЧАВАТЕ СИСТЕМАТА НАПЪЛНО СВЪРЗАНА И В ДЕЙСТВАЩО СЪСТОЯНИЕ, МОЖЕ ДА Я ПУСНЕТЕ В ДЕЙСТВИЕ ВЕДНАГА И ДА Я ИЗПРОБВАТЕ, ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ НЕЙНАТА ФУНКЦИОНАЛНОСТ. ЛЕСЕН МОНТАЖ "МОНТИРАЙ САМ".

 

Предлагаме възможност за монтаж от наша страна, монтажа не е включен в цената.
ПРЕДЛАГАМЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И МОНТАЖ НА МЯСТО В СОФИЯ.
Доставка с офис на Еконт или Спиди с опция за преглед и тест

Няма спецификация за продукта.
Няма мнения за продукта.
Напиши мнение
ЛошПревъзходен
Facebook коментар

НОВИ МОДУЛИ И СИСТЕМИ