GSM (+359) 878484068; GSM (+359) 876539518

GSM модул за охрана на   автомобили с известяване и изключване на запалването
GSM
ДИСТАНЦИОННИ УПРАВЛЕНИЯ
ВРАТИ, КЛИМАТИЦИ, РАДИАТОРИ, ГАРАЖНИ ВРАТИ
GSM модул за дистанционно управление на камини, котли, климатици, радиатори, бойлери, печка за баня, осветление или други уреди, чрез SMS или позвъняване без таксуване

Кошница

Пазарска кошница (Shopping Cart)

0 Продукти  - 0.00 лв
Пазарска ви кошница е празна!

Модули за дистанционни управления

Модули за дистанционни управления

Електронното дистанционно управление е устройство, което служи за дистанционно от едноканално до триканално релейно управление. Може да се използва за управление на електронни и електромеханични брави, гаражни или портални врати, паник бутон, модули за дистанционно гасене и палене на автомобили, централно заключване на автомобили, асансьори и други.
Отличава с изключително висока гъвкавост с 5работни режима, надеждност и сигурност, чрез използването на скачащ код - с всяко натискане на бутон се излъчва различен код и не позволява записване на кода.
Модулът се управлява с до 64 броя или с до 110 броя дистанционни управления, в зависимост от модела. Ако загубите дистанционно управление единственото нещо, което трябва да направите е да изтриете всички дистанционни от паметта на модула и да запишете само наличните, така загубеното дистанционно няма вече да управлява модула.


Покажи:
Сортирай:

НОВИ МОДУЛИ И СИСТЕМИ