GSM (+359) 878484068; GSM (+359) 876539518

GSM модул за охрана на   автомобили с известяване и изключване на запалването
GSM
ДИСТАНЦИОННИ УПРАВЛЕНИЯ
ВРАТИ, КЛИМАТИЦИ, РАДИАТОРИ, ГАРАЖНИ ВРАТИ
GSM модул за дистанционно управление на камини, котли, климатици, радиатори, бойлери, печка за баня, осветление или други уреди, чрез SMS или позвъняване без таксуване

Кошница

Пазарска кошница (Shopping Cart)

0 Продукти  - 0.00 лв
Пазарска ви кошница е празна!

Управление с гласови команди и GSM модул на камини гаражни, ролетни врати, бариери, насрещници и др.


Бранд:
Продукт код: GSMMDLDUVR1
Наличност: 2 - 3 Days

Цена: 65.00 лв

- или -

 


 

 

ПОЛУЧАВАТЕ СИСТЕМАТА НАПЪЛНО СВЪРЗАНА И В ДЕЙСТВАЩО СЪСТОЯНИЕ, МОЖЕ ДА Я ПУСНЕТЕ В ДЕЙСТВИЕ ВЕДНАГА И ДА Я ИЗПРОБВАТЕ, ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ НЕЙНАТА ФУНКЦИОНАЛНОСТ. ЛЕСЕН МОНТАЖ "МОНТИРАЙ САМ".

Чрез този GSM модул може да управлявате с гласови команди
термопомпи, гаражни, ролетни врати, бариери, врати с насрещници и др., като използвате смартфони, които имат в менюто си Гласово набиране, по-старите, които нямат, може да използват приложението Voice Dialing, като използвате гласови команди на български език.



GSM модул за управление на гаражни, ролетни врати, бариери, врати с насрещник и др.

 Комплекта включва – опроводен и свързан GSM модул за БЕЗПЛАТНО, дистанционно управление на врати с електрическа брава, първоначално програмиране с параметри съобразени с вашето желание. .В комплекта е включен насрещник, който се управлява директно от GSM модула.Спрете да пълните джобовете си с връзки ключове и дистанционни - всяка сутрин вие излизате с двете най-важни неща - портфейл и телефон. Модулът може да се използва за управление на всякакъв вид врати. Устройството се използва за безплатно управление на електрическа брава чрез GSM апарат. Модулът може да се използва за управление на всякакъв вид врати, пешеходна дворна врата, за управление на дворна врата за автомобили със всякакъв вид автоматика, входни врати на жилищни блокове и други жилищни сгради, както и на отделни апартаменти.Към GSM модула може да се свърже електронен микропроцесорен модул, който директно да управлява и реверсира двигателя на ролетни врати и бариери, в случай, че няма монтиран приемник за дистанционни управления. Модулът е предназначен за дистанционно и ръчно управление на ролетки и бариери, задвижвани от реверсивни, променливотокови, аснхронни двигатели снабдени с крайни изключватели. Микророцесорния модул може да управлява и трифазни двигатели през трифазни контактори.
Има светлинен индикатор за отворена врата съответно светещ зелен цвят и светещ червен цвят за затворена врата.

 

 

GSM МОДУЛ ЗА ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ДВОРНА ВРАТА ЗА АВТОМОБИЛИ И УПРАВЛЕНИЕ НА ПЕШЕХОДНА ВРАТА .
GSM УСТРОЙСТВОТО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КОНСУМАТОРИ - КАМИНИ, КОТЛИ И ДРУГИ.
GSM УСТРОЙСТВОТО МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА И ЗА ОХРАНА НА ДОМОВЕ, ОФИСИ, ГАРАЖИ, МАГАЗИНИ, ВИЛИ, МАШИНИ, АВТОМОБИЛИ И ДРУГИ.

I. Устройства за дистанционно управление чрез GSM апарат

 


GSM дистанционото устройство е с вграден модем и служи за дистанционно управление на климатици, бойлери, осветление, гаражни, дворни и входни врати, уреди за отопление,бариери на гаражи и паркинг, контрол на достъпа и др. чрез GSM апарат. Идеалното решение за управление на гаражни и общи врати без допълнителни разходи. Дистанционното управление работи с един главен и 128 потребителски телефонни номера. Има 5 входни зони, от които 4 потребителски зони и една алармена зона; 1 програмируем изход; дистанционно програмиране, контрол и управление чрез SMSи, памет за събития и много други. Телефонните номера се записват чрез изпращане на SMS или чрез компютър.

 

Приложение на устройството за контрол на достъпа и дистанционно управление:

 


GSM дистанционното управление може да се използва за управление на бариери на гаражи и паркинги, автоматични врати, общи входни врати и други електрически консуматори, посредством управляемия изход; може да се следят множество дискретни параметри (включено/ изключено). Видът на комуникацията, извършвана при промяна на всеки параметър, може да бъде индивидуална за всеки вход. При позвъняване от някой от програмираните потребителски телефони, устройството ще отхвърли (затвори) връзката, след което ще включи изхода за предварително зададено време. Например, ако сте потребител на подземен гараж, вместо да ползвате дистанционни управления, при които контролът и управлението е трудно и сложно, може чрез мобилния си телефон, когато наближите вратата, да позвъните на устройството, той ще затвори, след което ще включи изхода и ще отвори вратата. Когато влезете, е нужно отново да позвъните на комуникатора, за да може той да затвори вратата. По този начин винаги ще може да управлявате вратата, без да изпадате в ситуация на паднала батерия, лош обхват или загуба на дистанционно управление, като в същия момент няма да изразходвате никакви средства (закупуване на ново дистанционно управление; позвъняването между Вас и комуникаторът не струва пари). Не сте зависими от техници при загуба или записване на ново дистанционно управление - това се осъществява от главния телефонен номер, който чрез изпращане на SMS може да запише нов номер, да изтрие номер, който вече не ползва гаража, да замени телефонен номер (смяна на собственост например). В същото време имате и огромното удобство да отворите гаражната врата дори и да не сте пред нея - просто позвънете на комуникатора от телефонния Ви номер, независимо в кой край на света се намирате. По този начин може да управлявате всякакви врати, като единствената инвестиция, която правите е закупуването на GSM комуникатор и поставянето на предплатена SIM карта с валиден кредит в нея. От там на сетне сте ограничени единствено от броя на телефонните номера, с които работи избраното от вас дистанционно устройство. Управлението (записване, изтриване и замяна на телефонни номера) му е лесно, бързо и моментално, и струва стойността на един SMS.
Устройството може да се използва за дистанционно гасене на двигатели на автомобили, джетове, моторници и други моторни превозни средства.

 

Устройството е придружено с подробна инструкция за програмиране с цел, ако потребителя желае сам да си програмира устройството.

 

Предлагаме възможност за монтаж от наша страна, монтажа не е включен в цената.
ПРЕДЛАГАМЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И МОНТАЖ НА МЯСТО В СОФИЯ.

 

 

ПОЛУЧАВАТЕ СИСТЕМАТА НАПЪЛНО СВЪРЗАНА И В ДЕЙСТВАЩО СЪСТОЯНИЕ, МОЖЕ ДА Я ПУСНЕТЕ В ДЕЙСТВИЕ ВЕДНАГА И ДА Я ИЗПРОБВАТЕ, ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ НЕЙНАТА ФУНКЦИОНАЛНОСТ.

 

Технически характеристики
Захранващо напрежение от 9,5V до 15 VDC - нестабилизирано
Консумация при 12VDC ~30 mA
Консумация при 12VDC (с включено Level Relay ) 100 mA
Консумация при 12VDC (при инициализация на мрежа) 300 mA
Захранващ адаптер Uo = 10 - 15VDC / Im ? 1A , JACK 2,5x5mm
Антена GSM Antenna SMA
Товароспособност на релетата NO контакти до AC 250V и ток до 7А
Работна температура - 25oС до +75oС
Габаритни размери (без антена) HxWxL 65mmx95mmx88mm
Няма мнения за продукта.
Напиши мнение
ЛошПревъзходен
Facebook коментар

НОВИ МОДУЛИ И СИСТЕМИ