GSM (+359) 878484068; GSM (+359) 876539518

GSM модул за охрана на   автомобили с известяване и изключване на запалването
GSM
ДИСТАНЦИОННИ УПРАВЛЕНИЯ
ВРАТИ, КЛИМАТИЦИ, РАДИАТОРИ, ГАРАЖНИ ВРАТИ
GSM модул за дистанционно управление на камини, котли, климатици, радиатори, бойлери, печка за баня, осветление или други уреди, чрез SMS или позвъняване без таксуване

Кошница

Пазарска кошница (Shopping Cart)

0 Продукти  - 0.00 лв
Пазарска ви кошница е празна!

Домашен помощник ORVIBO


Бранд:
Продукт код: ORVIBO
Наличност: 2 - 3 Days

Цена: 65.00 лв

- или -

Домашният помощник - кубчето е продукт на Orvibo, чрез който може да свържете домашните електроуреди като климатици и телевизори с интернет и да ги управлявате през смартфон където и да сте и по всяко време. Работи на WiFi и инфрачервена (IR) честота през мобилното приложение HomeMate (домашен помощник).
ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА: Orvibo CT10 Magic Cube е новото универсално WiFi дистанционно на Orvibo, чрез което могат да се контролират домашните IR електроуреди* през смартфон / таблет, посредством WiFi, 3G или LTE, по всяко време и от всяка точка на света. Оставете многото дистанционни настрана и управлявайте лесно и удобно уредите си през телефона. Направете уредите си "умни" чрез магическото кубче. Подходящ е за климатик, ТВ, приемник, ДВД плеър, домашно кино и др.
Включете климатика преди да се приберете у дома. Да, може да го направите с магическото кубче като не се нуждаете от други устройства, а само от безжичен интернет (WiFi). Просто изберете градусите от телефона си и Кубчето на Орвибо ще ги промени в дома ви, за да вие е комфортно когато се приберете.
Наравете ежедневието си максимално комфортно като едновременно с това спестите и пари от електричество.

Системата е изградена за управление на климатик, телевизор, аудио система или друга система управлявана от инфрачервено дистанционно управление в една стая.
Системата може да управлява и други четири устройства като климатик, бойлер, входни врати или други устройства, които се намират в друга стая или етаж от къща.
Комплектът включва инфрачервен предавател - кубче и напълно свързан със захранване на 12 V приемник за управление на четири релета с инфрачервени лъчи. Приемника на инфрачервени лъчи се управлява от инфрачервен предавател- кубче. По този начин, чрез вашия смартфон през WiFi, може да управлявате четири броя от вашите битови консуматори като климатици, бойлери, осветителни тела, ел. щори, вентилатори, помпи и много други устройства, които не се намират в стаята с инфрачервения предавател - кубчето. Сработването на релетата се осъществява както в тригерен режим, така и в импулсен режим. Времената на сработване на релетата могат да се програмират в зависимост от конкретния случай.
Системата може да се използва за безплатно управление на електрически брави на всякакъв вид врати.
Системата може да се използвате и за управление на термопомпи, камини и други битови уреди.

ПОЛУЧАВАТЕ СИСТЕМАТА НАПЪЛНО СВЪРЗАНА И В ДЕЙСТВАЩО СЪСТОЯНИЕ. МОЖЕ ДА Я ПУСНЕТЕ В ДЕЙСТВИЕ ВЕДНАГА И ДА Я ИЗПРОБВАТЕ, ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ НЕЙНАТА ФУНКЦИОНАЛНОСТ


ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Входно напрежение : DC 5V / 1A
Безжичен стандарт : IEEE 802.11 b/g/n
Безжична честота: 2.4GHz
ИЧ Честота : 20 - 60KHz IR Инфрачервена честота
Мощност : по-малко от 0.5W
Тегло : 0.150 кг
Размери (Д x Ш x В): 5.20 x 5.20 x 5.30 см
В ПАКЕТА :
1 x Orvibo CT10 Magic Cube
В пакета НЕ Е включен USB адаптор. Той трябва да бъде с характеристики 5V 1А. https://youtu.be/Cjxs_cR34CM

Няма спецификация за продукта.
Няма мнения за продукта.
Напиши мнение
ЛошПревъзходен
Facebook коментар

НОВИ МОДУЛИ И СИСТЕМИ