GSM (+359) 878484068; GSM (+359) 876539518

GSM модул за охрана на   автомобили с известяване и изключване на запалването
GSM
ДИСТАНЦИОННИ УПРАВЛЕНИЯ
ВРАТИ, КЛИМАТИЦИ, РАДИАТОРИ, ГАРАЖНИ ВРАТИ
GSM модул за дистанционно управление на камини, котли, климатици, радиатори, бойлери, печка за баня, осветление или други уреди, чрез SMS или позвъняване без таксуване

Кошница

Пазарска кошница (Shopping Cart)

0 Продукти  - 0.00 лв
Пазарска ви кошница е празна!

Гласови команди и GSM модул за управление на Система за дистанционно управление на врати


Бранд:
Продукт код: SMAGSMDYVR
Наличност: 2 - 3 Days

Цена: 120.00 лв

- или -

 

 

ПОКАЗАНИ СА ДВОРНА ВРАТА И ПЕШЕХОДНА ВРАТА УПРАВЛЯВАНИ ОТ ВАШИЯ GSM АПАРАТ
СИСТЕМАТА С GSM МОДУЛ РАБОТИ БЕЗУПРЕЧНО С АВТОМАТИКАТА НА HORMAN ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ВРАТИ

Чрез този GSM модул може да управлявате с гласови команди
термопомпи, гаражни, ролетни врати, бариери, врати с насрещници и др., като използвате смартфони, които имат в менюто си Гласово набиране, по-старите, които нямат, може да използват приложението Voice Dialing, като използвате гласови команди на български език.

I. Устройства за дистанционно управление чрез GSM апарт


GSM дистанционото устройство е с вграден модем и служи за дистанционно управление на климатици, бойлери, осветление, гаражни, дворни и входни врати, уреди за отопление,бариери на гаражи и паркинг, контрол на достъпа и др. чрез GSM апарат. Идеалното решение за управление на гаражни и общи врати без допълнителни разходи. Дистанционното управление работи с един главен и 128 потребителски телефонни номера. Има 5 входни зони, от които 4 потребителски зони и една алармена зона; 1 програмируем изход; дистанционно програмиране, контрол и управление чрез SMSи, памет за събития и много други. Телефонните номера се записват чрез изпращане на SMS или чрез компютър.

Приложение на устройството за контрол на достъпа и дистанционно управление:


GSM дистанционното управление може да се използва за управление на бариери на гаражи и паркинги, автоматични врати, общи входни врати и други електрически консуматори, посредством управляемия изход; може да се следят множество дискретни параметри (включено/ изключено). Видът на комуникацията, извършвана при промяна на всеки параметър, може да бъде индивидуална за всеки вход. При позвъняване от някой от програмираните потребителски телефони, устройството ще отхвърли (затвори) връзката, след което ще включи изхода за предварително зададено време. Например, ако сте потребител на подземен гараж, вместо да ползвате дистанционни управления, при които контролът и управлението е трудно и сложно, може чрез мобилния си телефон, когато наближите вратата, да позвъните на устройството, той ще затвори, след което ще включи изхода и ще отвори вратата. Когато влезете, е нужно отново да позвъните на комуникатора, за да може той да затвори вратата. По този начин винаги ще може да управлявате вратата, без да изпадате в ситуация на паднала батерия, лош обхват или загуба на дистанционно управление, като в същия момент няма да изразходвате никакви средства (закупуване на ново дистанционно управление; позвъняването между Вас и комуникаторът не струва пари). Не сте зависими от техници при загуба или записване на ново дистанционно управление - това се осъществява от главния телефонен номер, който чрез изпращане на SMS може да запише нов номер, да изтрие номер, който вече не ползва гаража, да замени телефонен номер (смяна на собственост например). В същото време имате и огромното удобство да отворите гаражната врата дори и да не сте пред нея - просто позвънете на комуникатора от телефонния Ви номер, независимо в кой край на света се намирате. По този начин може да управлявате всякакви врати, като единствената инвестиция, която правите е закупуването на GSM комуникатор и поставянето на предплатена SIM карта с валиден кредит в нея. От там на сетне сте ограничени единствено от броя на телефонните номера, с които работи избраното от вас дистанционно устройство. Управлението (записване, изтриване и замяна на телефонни номера) му е лесно, бързо и моментално, и струва стойността на един SMS.
Устройството може да се използва за дистанционно гасене на двигатели на автомобили, джетове, моторници и други моторни превозни средства.

Устройството е придружено с подробна инструкция за програмиране с цел, ако потребителя желае сам да си програмира устройството.

 

Предлагаме възможност за монтаж от наша страна, монтажа не е включен в цената.
ПРЕДЛАГАМЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И МОНТАЖ НА МЯСТО В СОФИЯ.

 

ПОЛУЧАВАТЕ СИСТЕМАТА НАПЪЛНО СВЪРЗАНА И В ДЕЙСТВАЩО СЪСТОЯНИЕ, МОЖЕ ДА Я ПУСНЕТЕ В ДЕЙСТВИЕ ВЕДНАГА И ДА Я ИЗПРОБВАТЕ, ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ НЕЙНАТА ФУНКЦИОНАЛНОСТ.

 

 

 

 

Няма спецификация за продукта.
Няма мнения за продукта.
Напиши мнение
ЛошПревъзходен
Facebook коментар

НОВИ МОДУЛИ И СИСТЕМИ