GSM (+359) 878484068; GSM (+359) 876539518

GSM модул за охрана на   автомобили с известяване и изключване на запалването
GSM
ДИСТАНЦИОННИ УПРАВЛЕНИЯ
ВРАТИ, КЛИМАТИЦИ, РАДИАТОРИ, ГАРАЖНИ ВРАТИ
GSM модул за дистанционно управление на камини, котли, климатици, радиатори, бойлери, печка за баня, осветление или други уреди, чрез SMS или позвъняване без таксуване

Кошница

Пазарска кошница (Shopping Cart)

0 Продукти  - 0.00 лв
Пазарска ви кошница е празна!

ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМИНАЛ


Бранд:
Продукт код: TERMINAL
Наличност: 2 - 3 Days

Цена: 40.00 лв

- или -

Компактен самостоятелен терминал за контрол и управление на една врата едностранно. С вграден 125 ASK(EM) четец и 12 бутонна клавиатура. Устройството включва – напълно опроводен и свързан терминал със захранване от 220V, и два броя безконтактни чип карти тип ключодържател, първоначално програмиране с параметри съобразени с вашето желание, пълно упътване за употреба и настройка на български език. Програмирането се извършва чрез клавиатурата и има възможност за изтриване на Безконтактна карта, когато е изгубена. Осигурява сигурност и ефективност на ниска цена!
ПОЛУЧАВАТЕ СИСТЕМАТА НАПЪЛНО СВЪРЗАНА И В ДЕЙСТВАЩО СЪСТОЯНИЕ, МОЖЕ ДА Я ПУСНЕТЕ В ДЕЙСТВИЕ ВЕДНАГА И ДА Я ИЗПРОБВАТЕ, ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ НЕЙНАТА ФУНКЦИОНАЛНОСТ. Системата е подходяща за малки обекти, които се нуждаят от контролиране и ограничаване на достъпа без да се използват ключове- входове на семейни къщи, офиси, дворни врати, хотелски стаи и др.
Пълният комплект съдържа и насрещник с обща цена: 60лв.

Доставка с Еконт в цялата страна.

Няма спецификация за продукта.
Няма мнения за продукта.
Напиши мнение
ЛошПревъзходен
Facebook коментар

НОВИ МОДУЛИ И СИСТЕМИ