GSM (+359) 878484068; GSM (+359) 876539518

GSM модул за охрана на   автомобили с известяване и изключване на запалването
GSM
ДИСТАНЦИОННИ УПРАВЛЕНИЯ
ВРАТИ, КЛИМАТИЦИ, РАДИАТОРИ, ГАРАЖНИ ВРАТИ
GSM модул за дистанционно управление на камини, котли, климатици, радиатори, бойлери, печка за баня, осветление или други уреди, чрез SMS или позвъняване без таксуване

Кошница

Пазарска кошница (Shopping Cart)

0 Продукти  - 0.00 лв
Пазарска ви кошница е празна!

Говоряща сирена с GSM модул за охрана


Бранд:
Продукт код: GVSRGSMMDL1
Наличност: 2 - 3 Days

Цена: 180.00 лв

- или -

 

 

Цената включва - система от свързани модули, доставка, първоначално програмиране с параметри съобразени с вашето желание, ръководство за употреба на български език.

Цената е за град София, извън града се включват и транспортните разходи.

Система за охрана с говоряща сирена и известяване чрез вашия GSM апарат при злоумишлено проникване във вашия офис, вашето жилище, вашата вила и др.помещения.  Не са нужни дистанционни, всичко управлявате с вашия GSM апарат. Включвате и изключвате където и да се намирате, уведомява Ви с безплатно позвъняване на вашия мобилен телефон.

Използва само една SIM карта, има вградена батерия, която издържа без захранване до 6 дни. При задействане тя Ви позвънява на вашия мобилен телефон и включва сирена с говор, която възпроизвежда записани от Вас звуци ( говор, вой на сирени, стрелба и други звуци каквито Вие решите). Продължителността на записа е 20 секунди. Може да я използвате и за други цели, при които е необходим говор.  

ПОЛУЧАВАТЕ СИСТЕМАТА НАПЪЛНО СВЪРЗАНА И В ДЕЙСТВАЩО СЪСТОЯНИЕ, МОЖЕ ДА Я ПУСНЕТЕ В ДЕЙСТВИЕ ВЕДНАГА И ДА Я ИЗПРОБВАТЕ, ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ НЕЙНАТА ФУНКЦИОНАЛНОСТ.

Гаранция 2 год.

Няма спецификация за продукта.
Няма мнения за продукта.
Напиши мнение
ЛошПревъзходен
Facebook коментар

НОВИ МОДУЛИ И СИСТЕМИ